Forespørgsel

Menu

Om værkstedet

Porsche Servicecenter Vejle – en unik total oplevelse for dig og din Porsche

Porsche Servicecenter Vejle er et værksted i helt unikke omgivelser, hvor både du og din Porsche bliver serviceret og forkælet.
Vores kompetente og passionerede team sætter en ære i at levere et højt serviceniveau med hurtig respons, forventningsafstemning og personlige relationer i fokus.
Med anerkendelsen som Porsche servicepartner følger desuden, at vores metoder og rutiner til punkt og prikke overholder alle Porsches standarder.
Du kan trygt overlade din Porsche til os, mens du selv bliver inspireret eller udnytter tiden effektivt i vores unikke omgivelser.

Værkstedet

Da vi byggede værkstedet trak vi på alle vores erfaringer: Hvordan skal det perfekte værksted indrettes, hvad skal det kunne og hvordan skal det drives? Ergonomi, sikkerhed, teknik og æstetik gik op i en højere enhed: Resultatet blev Porsche Servicecenter Vejle.

Her kan vi servicere alt fra de tidligste Porsche-traktorer til de seneste hypersportsvogne og hybrid-Porscher. Værkstedet tilbyder alle former for serviceydelser, reparationer og udmålinger. Alt arbejde foretages med originalt specialværktøj og reservedele leveres direkte fra Porsche – ligesom alle andre produkter, vi anvender og tilbyder, er godkendte og matcher deres krav.

Vi sørger kort sagt for, at dit stempel i servicebogen ikke kun er et stempel, men din sikkerhed for, at din Porsche har været i de bedste hænder.

Forespørgsel

Tak for din interesse i Porsche Servicecenter Vejle: Vi vil gerne hjælpe dig, og for at kunne gøre det bedst muligt beder vi dig udfylde formularen her. Så vender vores serviceteam tilbage til dig indenfor 48 timer (på hverdage). Vi ser frem til at servicere dig og din bil.