Forespørgsel

Menu

Om værkstedet

Porsche Servicecenter Vejle – en unik total oplevelse for dig og din Porsche

Porsche Servicecenter Vejle er et værksted i helt unikke omgivelser, hvor både du og din Porsche bliver serviceret og forkælet.
Vores kompetente og passionerede team sætter en ære i at levere et højt serviceniveau med hurtig respons, forventningsafstemning og personlige relationer i fokus.
Med anerkendelsen som Porsche servicepartner følger desuden, at vores metoder og rutiner til punkt og prikke overholder alle Porsches standarder.
Du kan trygt overlade din Porsche til os, mens du selv bliver inspireret eller udnytter tiden effektivt i vores unikke omgivelser.

Værkstedet

Da vi byggede værkstedet trak vi på alle vores erfaringer: Hvordan skal det perfekte værksted indrettes, hvad skal det kunne og hvordan skal det drives? Ergonomi, sikkerhed, teknik og æstetik gik op i en højere enhed: Resultatet blev Porsche Servicecenter Vejle.

Her kan vi servicere alt fra de tidligste Porsche-traktorer til de seneste hypersportsvogne og hybrid-Porscher. Værkstedet tilbyder alle former for serviceydelser, reparationer og udmålinger. Alt arbejde foretages med originalt specialværktøj og reservedele leveres direkte fra Porsche – ligesom alle andre produkter, vi anvender og tilbyder, er godkendte og matcher deres krav.

Vi sørger kort sagt for, at dit stempel i servicebogen ikke kun er et stempel, men din sikkerhed for, at din Porsche har været i de bedste hænder.


Tekniker

Kim Lundholm


Tekniker

Morten Fischer

I arbejdet med så højtydende teknik som Porsche kan jeg bruge min store passion, viden og lange erfaring fra motorsport og overføre den til kundernes biler.


Mekaniker

Holger Winsløw

Med mere end 25 års erfaring med de luftkølede modeller med mekanisk indsprøjtning nyder jeg også at arbejde med de vandkølede og deres avancerede elektronik.


Værkfører

Christoffer Biel

Som uddannet Porsche sølv-certificeret tekniker med snart 11 års erfaring med Porsche sætter jeg en ære i at kunne servicere de danske Porscher hos Porsche Servicecenter Vejle.


Tekniker

Jakob Madsen


Tekniker

Thomas Thisted


Reservedelselev

Anne Stine Skovholm Kristensen

Som helt ny i branchen er det så småt ved at gå op for mig, hvor vigtigt det er, at arbejde med et bilmærke som giver mig et sus i maven.


Reservedele og tilbehør

Kim Schack Jensen

Efter at have arbejdet med biler i næsten 20 år, glæder jeg mig dagligt over at arbejde med et af de mest ikoniske mærker der findes.


Eftermarkedschef

Lars Paugan

Efter mange år under Porsches vinger er det med stolthed vi nu har åbnet det første frie autoriserede Porscheværksted i Vejle. Mit job er min hobby og jeg bliver aldrig træt af at arbejde med de fine biler og deres skønne ejere.

Forespørgsel

Tak for din interesse i Porsche Servicecenter Vejle: Vi vil gerne hjælpe dig, og for at kunne gøre det bedst muligt beder vi dig udfylde formularen her. Så vender vores serviceteam tilbage til dig indenfor 48 timer (på hverdage). Vi ser frem til at servicere dig og din bil.