Forespørgsel

Menu

Priser

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud

Med vores årelange erfaring og autoriserede Porsche servicerutiner er vi i stand til at give faste priser på en lang række opgaver, og har herunder oplistet en række af de mest almindelige.

Har du andre opgaver, så kontakt os – vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud.

Priser

4-hjuls udmåling inkl. Justering

Alle Porsche er kendt for sublime køreegenskaber, der kommer af millimeterpræcise justeringer af den avancerede undervogn. Ydre påvirkninger og ændringer i hjul- og/eller dækmontering kan påvirke indstillingerne, men med vores state-of-the-art optiske måleudstyr kan vi genetablere Porsches fabriksstandarder.

Hos Porsche Service koster en professionel 4-hjuls udmåling:

kr. 1.495 inkl. moms.


GPS-Tracker

Både vores trackingsystem og monteringen er godkendt af forsikringsselskaberne og giver dig den tryghed, at du altid ved hvor din bil er.

Pris:

kr. 4.595 inkl. moms.


Lille service

Løbende servicering efter forskrifterne er koden til et langt og sundt liv for din Porsche.

Fra pris:

 kr. 4.995 inkl. moms.


Bremsevæskeskift

Din Porsches kraftfulde og pålidelige bremser aktiveres af bremsevæske, der nedbrydes over tid. Frisk bremsevæske sikrer bremsernes modstandsdygtighed og effektivitet under alle forhold og til hver en tid.

Pris:

kr. 1.150 inkl. moms.


Dækmassage

Moderne high-performance-dæk er bedre på en racerbane end de er stillestående i en garage, hvor de med tiden kan udvikle flat-spots, der giver ubalance under kørsel. Vores sofistikerede dækmassagemaskine genetablerer dækkenes rundhed, så du kan nyde din bil, når den og dens dæk yder deres bedste.

Massage af dine dæk koster:

kr. 995 inkl. moms.


Hente/bringe service

Vi gør det nemt for dig at holde din Porsche i topform, og tilbyder derfor også at transportere den for dig. Ring for nærmere detaljer.

Hente/bringe service får du for:

kr. 625 inkl. moms. (pr. påbegyndt time) 


Forespørgsel på priser eller opgave

Tak for din interesse i Porsche Servicecenter Vejle: Vi vil gerne hjælpe dig, og for at kunne gøre det bedst muligt beder vi dig udfylde formularen her. Så vender vores serviceteam tilbage til dig indenfor 48 timer (på hverdage). Vi ser frem til at servicere dig og din bil.