Forespørgsel

Menu

Ledige stillinger

Nedenfor kan du læse omkring de ledige stillinger, vi rekrutterer til i øjeblikket.

Vi behandler altid alle ansøgninger fortroligt.

Du skal sende din uopfordrede ansøgning til: info@pscv.dk

SERVICEMEDARBEJDER TIL PORSCHE SERVICECENTER VEJLE

PORSCHE SERVICECENTER VEJLE SØGER EN SERVICEMEDARBEJDER

Vi har rygende travlt på værkstedet og søger derfor den rette kollega, som kan assistere teamet med en række forskellige opgaver.

Vi tilbyder en alsidig hverdag med masser af spændende opgaver og dine kommende kollegaer står klar til at byde dig velkommen i et godt arbejdsmiljø. Hos os får du mulighed for at arbejde med verdens mest fantastiske bilmærke.

Som medarbejder hos Porsche Servicecenter Vejle bliver du en del af et hold af kollegaer der alle har en passion for de tyske biler. For os er det samtidig meget vigtigt, at vi har et godt sammenhold og hverdagen er kendetegnet af et godt samarbejde og god sparring.

Formelle opgaver:

  • Kontrol samt klargøring af biler efter udført reparation
  • Hente/bringe service
  • Udførsel af små, lette reparationer
  • Være en ekstra hånd på værkstedet

Kompetencer og profil:

  • Uddannet mekaniker
  • Kørekort kategori B og BE
  • Besidder en positiv tilgang til din arbejdsdag
  • Stærke samarbejdsevner
  • Højt humør

Dine kompetencer og profil er de vigtigste aspekter for os, så matcher du ovenstående opfordrer vi dig til at søge jobbet. Stillingen er fuldtid og ønskes besat hurtigst muligt.

Yderligere spørgsmål kan rettes til: Eftermarkedschef Lars Paugan – lp@pscv.dk
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdstid: 37 timer om ugen

Om os:
Porsche Servicecenter Vejle har været en del af MY GARAGE siden husets åbning i 2016. I den tid har vi etableret et ry og omdømme, der har sikret os en stor udvikling, og vores kundegrundlag er ikke bare lokalt, men nationalt og internationalt funderet. Derfor råder vi i dag over et værksted med mere end 10 lifte og en stor medarbejderstab. Vi har samarbejde og faglig sparring på tværs af MY GARAGE, og vi lægger stor vægt på løbende udvikling og opkvalificering. På den måde sikrer vi, at vi altid kan arbejde optimalt på nye modeller og teknologi, og det er den tilgang, der har sikret os stor vækst. Du møder altid en professionel og behagelig omgangstone, vi ligger samme flid i medarbejderpleje som vi gør i alt andet, vi beskæftiger os med.