Forespørgsel

Menu

INFORMATION OM CORONAVIRUS OG FORHOLDSREGLER

Grundet den seneste udmelding fra regeringen, har vi valgt kun at have åbent for gæster, med en forud indgået aftale med Porsche Servicecenter Vejle.

Helt grundlæggende følger vi hos Porsche Servicecenter til enhver tid Sundhedsstyrelsens retningslinjer og anbefalinger. Det betyder, at svarene på alle de gængse sygdomsrelaterede spørgsmål findes på Sundhedsstyrelsens hjemmeside: https://www.sst.dk/da/Viden/Smitsomme-sygdomme/Smitsomme-sygdomme-A-AA/Coronavirus/Spoergsmaal-og-svar

Vi følger udviklingen løbende og reagerer på de til enhver tid gældende retningslinjer og anbefalinger.

Vi ser frem til igen at kunne åbne vores døre og være gæstfri, som vi plejer, men i mellemtiden skal der lyde et tak, fordi du hjælper os med at tage et fælles ansvar.

Kontakt

Kontaktinfo

Porsche Servicecenter Vejle
Wittrupvej 1
7120 Vejle Øst
Danmark

Tlf: +45 69 133 901
E-Mail: info@pscv.dk
CVR nr: 3695 3217

Åbningstider:
Mandag – torsdag: 07.45 – 16.00
Fredag: 07.45 – 15.00

Kontakt


Eftermarkedschef

Lars Paugan

Værkfører

Christoffer Biel

Reservedele og tilbehør

Kim Schack Jensen

Reservedelselev

Anne Stine Skovholm Kristensen

Mekaniker

Holger Winsløw

Tekniker

Kim Lundholm

Tekniker

Thomas Thisted

Tekniker

Jakob Madsen

Tekniker

Morten Fischer

Tekniker

Thomas Thisted

Tekniker

Jakob Madsen

INFORMATION OM CORONAVIRUS OG FORHOLDSREGLER

Hos Porsche Servicecenter Vejle har vi fortsat åbent og varetager vores funktioner, som vi plejer. Vi har dog foretaget en række foranstaltninger ift. den nuværende situation i landet.

For dig som kunde betyder det, at du fortsat kan få serviceret din Porsche hos os. Vi tilråder dog alle som har rejst i et berørt område og alle som er syge, at ringe og aftale en senere tid til service.

 

Helt grundlæggende følger vi hos Porsche Servicecenter Vejle til enhver tid Sundhedsstyrelsens retningslinjer og anbefalinger. Det betyder, at svarene på alle de gængse sygdomsrelaterede spørgsmål findes på Sundhedsstyrelsens hjemmeside: https://www.sst.dk/da/Viden/Smitsomme-sygdomme/Smitsomme-sygdomme-A-AA/Coronavirus/Spoergsmaal-og-svar

Vi følger udviklingen løbende og reagerer på de til enhver tid gældende retningslinjer og anbefalinger.​